Αφυγραντήρας Carrier Powerful DG

Αφυγραντήρας Carrier Powerful DG

Ο υψηλής απόδοσης αφυγραντήρας Carrier Powerful DG  με ιονιστή αποτελεί ιδανική λύση για χώρους 80-230 τ.μ με δυνατότητα αφύγρανσης με βάση το μοντέλο από 10 έως 30 λίτρα στο 24ωρο. Διαθέτει φίλτρο καθαρισμού του αέρα και απομάκρυνσης της σκόνης και λειτουργία στεγνώματος των ρούχων.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Για χώρους από 80m2 μέχρι 230m2.

Με ιονιστή, που δημιουργεί ένα κλίμα ευεξίας καθώς αναζωογονεί τον αέρα με αρνητικά φορτισμένα ιόντα. Απομακρύνει τη γύρη και τη σκόνη, ενώ εξουδετερώνει τα βακτήρια και καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές, όπως αυτή του καπνού από το τσιγάρο, για ένα πιο καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον.

Έξυπνη λειτουργία στεγνώματος ρούχων, που σταματά αυτόματα μετά από 10 ώρες λειτουργίας για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και αισθητήρας ακριβείας για τη μέτρηση της σχετικής υγρασίας του χώρου σας. Στη φωτιζόμενη LCD οθόνη εμφανίζεται το ποσοστό της επιθυμητής υγρασίας κατά τη ρύθµιση και, στη συνέχεια, το ποσοστό υγρασίας στο χώρο σας.

Προστασία έναντι της υπερχείλισης: όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ο διακόπτης στάθμης νερού θα απενεργοποιήσει αμέσως τη συσκευή. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με σωληνάκι αποχέτευσης ώστε να μην χρειάζεται να αδειάζετε το δοχείο νερού.

Εναλλάκτης “smart-clean”, σχεδιασμένος για υψηλές αποδόσεις, με αντιδιαβρωτική προστασία έναντι της μούχλας και των δυσάρεστων οσμών.

Δυνατότητα αφύγρανσης ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Πρόγραμμα έξυπνης αφύγρανσης με την οποία η µονάδα ελέγχει αυτόµατα την υγρασία του δωµατίου σε εύρος 45% ~ 55% ανάλογα µε τη θερµοκρασία του δωµατίου.

Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος.

Φίλτρο καθαρισμού αέρα, anti-dust pre-filter, που απομακρύνει τη σκόνη.

Δοχείο με ένδειξη στάθμης νερού.

Δυνατότητα προσαρμογής ποιοτικής αντλίας νερού, κατασκευής Μ. Βρετανίας, ειδικά σχεδιασμένης για τους αφυγραντήρες Carrier, με δυνατότητα ανύψωσης των συμπυκνωμάτων έως και 10 μέτρα.

Πρακτική χειρολαβή μεταφοράς.

 

Εμπορικό φυλλάδιο προϊόντος