Κασσέτες ψευδοροφής LG SCAC Cassettes

ΣΕΙΡΑ STANDARD INVERTER & H-INVERTER

Οι ημικεντρικές μονάδες διαιρούμενου τύπου διατίθονται σε δύο διαφορετικές σειρές, ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη μονάδα ανάλογα με την εφαρμογή σας. * Standard Inverter * H-Inverter (υψηλότεροι συντελεστές απόδοσης)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΣΙΔΩΝ

Για την ανεξάρτητη λειτουργία των περσίδων εξόδου αέρα στις LG εσωτερικές μονάδες τύπου κασέτας της, χρημοποιούνται 4 διαφορετικά μοτέρ (1 σε κάθε περσίδα), έτσι ώστε να μπορεί να ελεγθεί η ποσότητα και η γωνία της ροής ξεχωριστά.

 

ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

Οι εσωτερικές μονάδες τύπου κασέτας της LG διαθέτουν λεπτό και συμπαγή σχεδιασμό, μειώνοντας τους περιορισμούς για τους χώρους που μπορεί να τοποθετηθεί.

 

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ & ΕΥΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΕΡΑ

Οι LG εσωτερικές μονάδες τύπου κασέτας διαθέτουν βελτιωμένο σχεδιασμό περσίδων, ο οποίος εξασφαλίζει την ομοιόμορφη παροχή αέρα σε όλο τον χώρο.

 

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΙΝVERTER BLDC

Οι LG εξωτερικές μονάδες ημικεντρικού κλιματισμού είναι εξοπλισμένες με συμπιεστές BLDC Inverter που χρησιμοποιούν ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου.Οι συμπιεστές BLDC Inverter έχουν αυξημένη αποδοτικότητα σε σχέση με τους συνηθισμένους συμπιεστές AC inverter ενώ είναι σχεδιασμένοι με στόχο την μεγάλη εποχική αποδοτικότητα.

 

 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ BLDC

Για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, οι LG εξωτερικές μονάδες ημικεντρικού κλιματισμού διαθέτουν BLDC Inverter ανεμιστήρα, ο οποίος σε σχέση με έναν συμβατικό κινητήρα AC εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας 40% στις χαμηλές στροφές και 20% στις υψηλές στροφές.

 

ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ WIDE LOUVER PLUS

Επιπλέον, οι LG εξωτερικές μονάδες ημικεντρικού κλιματισμού διαθέτουν τεχνολογία Wide louver plus στα πτερύγια του εναλλάκτη θερμότητας, αυξάνοντας κατά 11% την απόδοση θέρμανσης σε πλήρες φορτίο και κατά 6% τον συντελεστή απόδοσης COP σε σχέση με τα συμβατικά πτερύγια. Ενώ, μπορεί ακόμη να επιβραδύνει τη συγκέντρωση πάγου στον εναλλάκτη, αυξάνοντας το χρονικό διάστημα μεταξύ των αποψύξεων.

 

MΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Oι LG μονάδες ημικεντρικού κλιματισμού είναι η ιδανική λύση ακόμη και για χώρους με πολύ υψηλές απαιτήσεις (π.χ. server rooms, μηχανοστάσια, χώροι παρασκευής φαγητού), καθώς διαθέτουν ένα μεγάλο εύρος λειτουργίας (θέρμανση ακόμα και στους -18 °C / ψύξη ακόμα και στους -15 °C).

 

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Η LG εγγυάται απρόσκοπτη λειτουργία και ισχυρή απόδοση ψύξης των μονάδων ημικεντρικού κλιματισμού της ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

 

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Οι μονάδες ημικεντρικού κλιματισμού της LG διαθέτουν λειτουργία ελέγχου μέγιστης κατανάλωσης, ώστε ενώ τηρούνται οι ρυθμίσεις του συστήματος να μην χρησιμοποιείται η μέγιστη δυνατή ισχύς συνεχώς, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας. (Ισχύει για μονάδες H-Inverter 10 ~ 14 kW)

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Οι LG μονάδες ημικεντρικού κλιματισμού διαθέτουν νυχτερινή αθόρυβη λειτουργία (εώς και 6 dB) που ενεργοποιείται μέσω μικροδιακοπτών στην εξωτερική μονάδα.

 

 

Εμπορικό φυλλάδιο προϊόντος