Κονσόλες LG SCAC Consoles

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Oι σωληνώσεις μπορούν να εγκατασταθούν με 6 διαφορετικούς χώρους, ενώ η επισκευή και αντικατάσταση της ηλεκτρονικής πλακέτας γίνεται πολύ εύκολα.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ

Οι μονάδες τύπου κονσόλας της LG χρησιμοποιoύν τη λειτουργία θέρμανσης δαπέδου, ώστε να επιτύγχουν την επιθυμητή θερμοκρασία ταχύτερα.

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ 3 ΣΤΑΔΙΩΝ

Οι μονάδες τύπου κονσόλας της LG διαθέτουν φίλτρο αέρα 3 σταδίων για ακόμα μεγαλύτερη υγιεινή, συγκεκριμένα : 1ο Στάδιο : Προηγμένο προ-φίλτρο Το αντιβακτηριδιακό προ-φίλτρο συλλαμβάνει μεγάλα μόρια σκόνης , μούχλα & χνούδι. 2ο Στάδιο : Αντι-αλλεργικό φίλτρο Το φίλτρο αποτελείται απο ένζυμα που διασπούν τις αλλεργιογόνες ουσίες , τα συστατικά των οποίων συλλαμβάνονται από το φίλτρο. 3ο Στάδιο : Ιονιστής πλάσματος Ο ιονιστής εκπέμπει 1.2 εκατομμύρια ιόντα εξουδετερώνοντας τις πτητικές βαβερές ουσίες.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ

Κατά τη λειτουργία ψύξης, η περσίδα εξόδου αέρα ρυθμίζεται αυτόματα προς τα πάνω ώστε να κατευθύνει τον αέρα προς την οροφή. Στη θέρμανση η περσίδα κατευθύνεται προς τα κάτω, ενώ με τη λειτουργία θέρμανσης δαπέδου η μονάδα μπορεί να βγάλει αέρα από 2 διαφορετικά σημεία για να θερμάνει τον χώρο ακόμη πιο γρήγορα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ ΣΕ 5 ΒΗΜΑΤΑ

Η περσίδα μπορέι να ελεγχθεί σε 5 διαφορετικά βήματα.

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΙΝVERTER BLDC

Οι κλιματιστικές μονάδας της LG Electronics είναι εξοπλισμένες με συμπιεστές BLC Inverter που χρησιμοποιούν ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου.Οι συμπιεστές BLDC Inverter έχουν αυξημένη αποδοτικότητα σε σχέση με τους συνηθισμένους συμπιεστές AC inverter ενώ είναι σχεδιασμένοι με στόχο την μεγάλη εποχική αποδοτικότητα.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ BLDC

Ο κινητήρας του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας είναι BLDC Inverter , ο οποίος σε σχέση με έναν συμβατικό κινητήρα AC προσφέρει 40 % εξοικονόμηση ενέργειας στις χαμηλές στροφές και 20 % στις υψηλές στροφές.

Εμπορικό φυλλάδιο προϊόντος