Μονάδες Αεραγωγών LG SCAC Ceiling Concealed Ducts

ΣΕΙΡΑ STANDARD INVERTER & H-INVERTER

Οι ημικεντρικές μονάδες διαιρούμενου τύπου διατίθονται σε δύο διαφορετικές σειρές, ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη μονάδα ανάλογα με την εφαρμογή σας. * Standard Inverter * H-Inverter (υψηλότεροι συντελεστές απόδοσης)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Η στατική πίεση της μονάδας μπορεί να αλλάξει εύκολα και γρήγορα από το τηλεχειριστήριο. Ο ανεμιστήρας που διαθέτει κινητήρα BLDC μπορεί να ελέγξει την παροχή του αέρα ,έτσι ώστε η λειτουργία της μονάδας να ταιριάξει στο μήκος των αεραγωγών.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ

Η εσωτερική θερμοκρασία μπορεί να ελεγχθεί με τη χρήση των θερμοστατών στο τηλεχειριστήριο και στην εσωτερική μονάδα. Καθώς μπορεί να υπάρχει σημαντική διαφορά στην θερμοκρασία κοντά στην οροφή ή στο δάπεδο, οι 2 θερμοστάτες διατηρούν την θερμοκρασία στα ιδανικά επίπεδα. Με τον τρόπο αυτό συγκρίνεται η θερμοκρασία σε διαφορετικές θέσει ςκαι αυτόματα επιλέγεται η καταλληλότερη.

 

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΤΛΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ ( Για μονάδες H-Inverter & Χαμηλού προφίλ )

Η αντλία συμπυκνωμάτων αποχετεύει αυτόματα το νερό εώς και σε 200 mm ύψος άντλησης παρέχοντας την ιδανική λύση για την απομάκρυνση των συμπυκνωμάτων. (Μονάδες H-Inverter & Μονάδες Χαμηλού προφίλ: Ενσωματωμένη στην μονάδα/ Μονάδες Standard Inverter: Διατίθεται ως αξεσουάρ (ABDPG).

 

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ( Για μονάδες χαμηλού προφίλ )

Οι τεχνικοί δεν χρειάζεται να αφαιρέσουν όλο το κάτω κάλυμμα για την συντήρηση μιας και αυτό είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, ένα που καλύπτει τον εναλλάκτη θερμότητας και ένα που καλύπτει τον ανεμιστήρα & τον κινητήρα του. Το φίλτρο αφαιρείται και τοποθετείται εύκολα ακόμα και σε περιορισμένο χώρο.

 

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( Για μονάδες χαμηλού προφίλ )

Η νέα μονάδα χαμηλού προφίλ επιτρέπει την είσοδο του αέρα απο την πίσω ή την κάτω πλευρά, σε αντίθεση με τις συμβατικές μονάδες που επιστρέφουν αέρα μόνο απο την πίσω πλευρά.

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ( Για μονάδες υψηλής στατικής )

Η σειρά Standard Inverter Υψηλής στατικής, αντίθετα τα συμβατικά μοντέλα, έχει υψηλή διαθέσιμη στατική πίεση σε όλα τα μοντέλα της.

 

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΙΝVERTER BLDC

Οι κλιματιστικές μονάδας της LG Electronics είναι εξοπλισμένες με συμπιεστές BLC Inverter που χρησιμοποιούν ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου.Οι συμπιεστές BLDC Inverter έχουν αυξημένη αποδοτικότητα σε σχέση με τους συνηθισμένους συμπιεστές AC inverter ενώ είναι σχεδιασμένοι με στόχο την μεγάλη εποχική αποδοτικότητα.

 

 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ BLDC

Ο κινητήρας του ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας είναι BLDC Inverter , ο οποίος σε σχέση με έναν συμβατικό κινητήρα AC προσφέρει 40 % εξοικονόμηση ενέργειας στις χαμηλές στροφές και 20 % στις υψηλές στροφές.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η νυχτερινή αθόρυβη λειτουργία μπορεί να ρυθμιστεί μέσω μικροδιακοπτών στην εξωτερική μονάδα έτσι ο θόρυβος στη λειτουργία ψύξης την νύχτα να μειώνεται εώς και 6 dB.

 

ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ WIDE LOUVER PLUS

H τεχνολογία Wide louver plus στα πτερύγια του εναλλάκτη θερμότητας της εξωτερικής μονάδας αυξάνει κατά 11% την απόδοση θέρμανσης σε πλήρες φορτίο και κατά 6% τον συντελεστή απόδοσης COP σε σχέση με τα συμβατικά πτερύγια. Επιπλέον μπορεί να επιβραδύνει την συγκέντρωση πάγου στον εναλλάκτη, αυξάνοντας το χρονικό διάστημα μεταξύ των αποψύξεων.

 

MΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Iδανική λύση για χώρους server, μηχανοστάσια και χώρους παρασκευής φαγητού. Λειτουργία στη θέρμανση ακόμα και στους -18 °C / Λειτουργία στη ψύξη ακόμα και στους -15 °C.

 

 

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Ισχυρή & σταθερή απόδοση ψύξης ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Η λειτουργία ελέγχου μέγιστης κατανάλωσης δεν επιτρέπει στην μονάδα να καταναλώνει τη μέγιστη δυνατή ισχύ, ενώ διατηρεί τις ρύθμίσεις του συστήματος, έτσι ώστε νε μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. ( Ισχύει για μονάδες H-Inverter 10 ~ 14 kW )

Εμπορικό φυλλάδιο προϊόντος