Εκπαιδευτικό σεμινάριο από την Υδρομετάλ και την LG Electronics Hellas στη Ρόδο

Νέα Δυναμική Συνεργασία της Υδρομετάλ ΑΕΒΕ με την LG για τα προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης στη Ρόδο

Μια νέα δυναμική συνεργασία μεταξύ της εταιρείας Υδρομετάλ ΑΕΒΕ και της LG Electronics Eλλάς σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τομέα του κλιματισμού στη Ρόδο.
Το οικονομικό περιβάλλον, οι κλιματικές αλλαγές, οι περιβαλλοντικές ανησυχίες ενισχύουν την αναγκαιότητα για την αναζήτηση λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας, υψηλής απόδοσης επένδυσης και αξιοποίησης των νέων καινοτόμων τεχνολογίων που προσφέρει η LG στον κλιματισμό.
Μέσω της νέας συνεργασίας,  η Υδρομετάλ ΑΕΒΕ παρέχει στους πελάτες της προϊόντα, ολοκληρωμένες επαγγελματικές εφαρμογές και τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα κλιματισμού LG. Διαθέτει μια πλήρη γκάμα συστημάτων κλιματισμού καλύπτοντας κάθε ανάγκη:

  • Οικιακού & Επαγγελματικού Κλιματισμού
  • Οικιακής & Επαγγελματικής Θέρμανσης

Μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού τμήματος της εταιρείας, επαγγελματίες μηχανολόγοι, ψυκτικοί, τεχνικοί εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υποστήριξη (μηχανολογικές μελέτες, οικονομοτεχνικές αναλύσεις, συντηρήσεις και διαρκή διάθεση ανταλλακτικών / εξαρτήματών θέρμανσης και κλιματισμού).
Συνδυάζοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα  της Υδρομετάλ & της LG η νέα συνεργασία εγγυάται να δώσει προστιθέμενη αξία στον πελάτη μας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη του.
Τώρα ο κλιματισμός στους ειδικούς! Ο κλιματισμός στην Υδρομετάλ!

Πληροφορίες:
YΔΡΟΜΕΤΑΛ ΑΕΒΕ- Εμπορικό Κέντρο Ρόδου
Περιοχή Ασγούρου, τηλ.22410 60044 e-mail: inforodos@ydrometal.gr

Eπίσημος Συνεργάτης Προϊόντων Κλιματισμού-Θέρμανσης LG στη Ρόδο

κλιματισμός lg : η ιδανική λύση για ψύξη και θέρμανση σε οποιονδήποτε χώρο

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Καυτά καλοκαίρια, κρύους χειμώνες, η χώρα μας έχει από όλα. Τα κλιματιστικά LG είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συνδυάζουν κορυφαίες επιδόσεις, εντυπωσιακή εμφάνιση και οικονομία σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν.

Η LG διαθέτει μια τεράστια γκάμα επιλογών που προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, χαμηλά επίπεδα θορύβου και υγιεινή ατμόσφαιρα. Επιπλέον ο κομψός σχεδιασμός τους μεταμορφώνει το κλιματιστικό από ένα απλό προϊόν σε ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής που θα εναρμονιστεί απόλυτα με τον χώρο.
Ιδανική θερμοκρασία και ατμόσφαιρα στο χώρο σας από την Υδρομετάλ και την LG. Ο κλιματισμός δεν είναι πλέον πολυτέλεια, είναι ανάγκη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Τα κλιματιστικά και οι αντλίες θερμότητας της LG για επαγγελματική ψύξη και θέρμανση συνδυάζουν απόδοση, λειτουργικότητα, υψηλούς δείκτες εποχικότητας και κομψό σχεδιασμό που θα συμπληρώσουν ιδανικά  τον επαγγελματικό σας χώρο ή κτίριο καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες σας.

Τα προϊόντα επαγγελματικού κλιματισμού της LG δημιουργούν υγιεινό και άνετο εσωτερικό περιβάλλον, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε τη θερμοκρασία με μια σειρά από μονάδες που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο την θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ενεργειακή συμπεριφορά των κτιρίων ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος χάρη στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη χαμηλή εκπομπή CO2.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr