Η υδρομετάλ, επίσημος αντιπρόσωπος προϊόντων κλιματισμού Carrier & Toshiba στην Κρήτη

Mία νέα δυναμική συνεργασία μεταξύ της κρητικής εταιρείας υδρομετάλ ΑΕΒΕ και της AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε. σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τομέα του κλιματισμού στην Κρήτη.

Η υδρομετάλ, επίσημος αντιπρόσωπος προϊόντων κλιματισμού Carrier & Toshiba στην Κρήτη

Το οικονομικό περιβάλλον, οι κλιματικές αλλαγές, οι περιβαλλοντικές ανησυχίες ενισχύουν την αναγκαιότητα για την αναζήτηση λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας και αξιοποίησης των νέων καινοτόμων τεχνολογίων που προσφέρουν η Carrier και η Toshiba στον κλιματισμό.

Μέσω της νέας συνεργασίας,  η εταιρεία μας ενισχύει το πλαίσιο δραστηριοτήτων της, παρέχοντας στους πελάτες της προϊόντα, ολοκληρωμένες επαγγελματικές εφαρμογές και τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα κλιματισμού CarrierToshiba. Διαθέτει μια πλήρη γκάμα συστημάτων κλιματισμού καλύπτοντας κάθε ανάγκη:

  • Οικιακού & Επαγγελματικού Κλιματισμού
  • Βιομηχανικών Εφαρμογών
  • Επαγγελματικής Ψύξης
  • Οικιακής & Επαγγελματικής Θέρμανσης

Μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού τμήματος της εταιρείας, επαγγελματίες μηχανολόγοι, ψυκτικοί, τεχνικοί εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υποστήριξη (μηχανολογικές μελέτες, οικονομοτεχνικές αναλύσεις, συντηρήσεις και διαρκή διάθεση ανταλλακτικών / εξαρτήματών θέρμανσης και κλιματισμού).

Συνδυάζοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα  της υδρομετάλ, της Carrier και της Τοshiba μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η νέα συνεργασία θα δώσει προστιθέμενη αξία στον πελάτη μας ικανοποιώντας κάθε ανάγκη του.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας.

Το προφίλ της συνεργασίας :

υδρομετάλ αεβε, αξιοπιστία, ανάπτυξη, εξειδίκευση

Είναι μία από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες και πιο καινοτόμες εμπορικές εταιρίες στην Κρήτη, με 40ετή τεχνογνωσία και εξειδικευση στους τομείς θέρμανσης, ύδρευσης, άρδευσης, ψύξης, υδραυλικών. Μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της στο Ηράκλειο και την Ρόδο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ιδιώτες προσφέροντας προϊόντα, υπηρεσίες και ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις, εστιάζοντας στην ανάπτυξη και την καινοτομία και προσδοκώντας να καλύψει τις αναδυόμενες ανάγκες των πελατών της. Αναζητά και επενδύει διαρκώς  σε επιχειρησιακές συνεργασίες και δράσεις που υπηρετούν την τεχνολογία, την ανάπτυξη, την περιβαλλοντική αφύπνιση και την καινοτομία αναβαθμίζοντας την αξία των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της.

carrier, ο εφευρέτης του κλιματισμού.

Από το 1902 που ο Willis Haviland Carrier έθεσε τις βάσεις του μοντέρνου κλιματισμού (air conditioning), η Carrier είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο στον σχεδιασμό την παραγωγή και την πώληση μηχανημάτων & συστημάτων κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης και εξαερισμού.  H Carrier, με σεβασμό στο περιβάλλον, αξιοποιεί τη γνώση και την εμπειρία της προκειμένου να δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης.
Τοshiba, ευφυείς ιδέες κλιματισμού.

Η Toshiba μελετά, σχεδιάζει, και δημιουργεί καινοτόμα συστήματα κλιματισμού για πάνω από 30 χρόνια στοχεύοντας στην υψηλότερη απόδοση στην αγορά. Με τη φιλοσοφία αυτή, η Toshiba προσπαθεί και καταφέρνει να πρωτοπορεί, δημιουργώντας προϊόντα που παρέχουν κορυφαία απόδοση, ενεργό καθαρισμό του αέρα, ανώτερη ενεργειακή αποδοτικότητα COP και εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας. Η επιμονή στην ποιότητα αποτελεί πάντα βασική προτεραιτότητα της Toshiba και της δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα  σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς.